Inside Sales Specialist

Locatie: Zeist


Jouw functie

Als Inside Sales Specialist weet jij de klant als geen ander door het gehele orderproces heen te begeleiden, of een klant nu 500 onderdelen of 20 machines afneemt per jaar. Van het telefonisch te woord staan van klanten, tot het uitbrengen van offertes, het invoeren van orders, het oplossen van logistieke uitdagingen en het optimaliseren van de processen – jij doet het allemaal! Je opereert in een internationaal georiënteerde omgeving, waar geen dag hetzelfde is. Tevens ben je de steun en toeverlaat van de buitendienst en de Operational Sales Manager. Met de Operational Sales Manager werk je nauw samen om ervoor te zorgen dat onze relaties de perfecte klantbeleving zullen ervaren. Zo gaan jullie samen het klantenbestand onderhouden en uitbreiden. Kortom, de taken voor jou als Inside Sales Specialist bestaan uit:

  • Het opbouwen en onderhouden van relaties met internationale klanten en leveranciers
  • Het uitwerken en opvolgen van offertes en orders voor machines en onderdelen.
  • Het inspringen op trends en ontwikkelingen in de markt.
  • Het ondersteunen van de buitendienst en Operational Sales Manager.
  • Key accountmanagement voor de buitenlandse verkoopkantoren.
  • Het signaleren en initiëren van verbeteringen die bijdragen aan het in stand houden en
    verder opbouwen van de goede naam van het bedrijf.


Jouw profiel

Om succesvol te zijn als Inside Sales Specialist, beschik je over MBO of HBO werk- en denkniveau, middels opleiding of werkervaring. Kennis van de machine-industrie en/of onderhoud in sportvelden is een pré. Tevens is kennis van de Duitse taal ook een pré. Binnen deze uitdagende functie heb je een commerciële drive nodig en jij weet als geen ander hoe je de vraag achter de vraag van klanten op tafel krijgt

Over de organisatie

De organisatie waarvoor je komt te werken is een familiebedrijf dat machines ontwerpt, produceert en deze overal ter wereld levert voor het onderhoud van gras en kunstgras voor o.a. voetbalvelden en golfbanen. Met zo’n 35 medewerkers in Nederland en met vestigingen in de Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk en Australië behoren zij tot één van de marktleiders binnen de industrie. De organisatie is sterk aan het groeien en een goed contact met bestaande en nieuwe klanten opbouwen en onderhouden is daarom erg belangrijk.

De arbeidsvoorwaarden

Je komt in de rol van Inside Sales Specialist terecht in een veranderende, dynamische en groeiende organisatie. Je ontvangt een prima salaris afhankelijk van jouw ervaring. Er is een prima pensioenregeling. Ook heb je 25 vakantiedagen en start je met een 1-jarig contract, met uitzicht op een vast dienstverband. Tenslotte heb je mogelijkheden om trainingen te volgen om je productkennis uit te breiden en ontvang je een reiskostenvergoeding.

Heb je interesse in deze vacature? Solliciteer direct

Mail naar T. van Ulsen: t.vanulsen@redexim.com of bel naar 06 – 51 40 78 77. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk en vrijblijvend gesprek over jouw carrièremogelijkheden.